sâmbătă, 2 aprilie 2011

Miros de Primavara

Iata ca e Primavara, zilele sunt tot mai lungi, soarele ne mîngîie cu razele sale pline de caldura mult asteptata dupa o iarna atît de lungă, acun în fiecare dimineaţă ne bucurăm de cite un răsărit iar seara de un apus deosebit de soare. Natura se trezeste din somnul iernatic, au ieşit primele flori de primăvară, copacii au inmugurit iar iarba prinde o nuanta verde deosebita, în aer se răspîndeşte o mireasma plăcută de primăvară. Astept cu nerabdare sa înfloreasca copacii de cireşi si zarzări care se îmbracă în mii de floricele frumoase, copacii par a avea nişte haine de sărbătoare. Dimineaţa începe cu ciripitul păsărilor care atît de dulce cîntă melodii frumoase, melodii de suflet. 
     O cit de frumoase sunt lucrurile Miinilor Tale Doamne !!! Suntem la jumătatea Sfîntului Post si iata ca se apropie sarbatoarea sarbatorilor, ziua zilelor, evenimentul evenimentelor, cea mai mare si importanta sarbatoare si cea mai mare bucurie pe care o poate dobindi un crestin aici pe pamint, e ziua Învierii Domnului, e sarbatoarea Sfintelor Paşti, e ziua în care sufletul strigă din adîncul inimii : HRISTOS A ÎNVIAT !!!
Dragi fraţi şi surori va doresc mai departe un post cît mai placut care să se încununeze cu descoperirea Lui Dumnezeu în inimile noastre. Doamne ajută !

Niciun comentariu:

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul”